Maak een afspraak! 050 501 3016

Orthopedisch schoeisel

Wassink voetexperts bieden u deskundigheid en service op het gebied van (semi-) orthopedisch schoeisel. U kunt bij ons terecht voor orthopedische schoenen en steunzolen.

Bij sommige voet- of voet gerelateerde problemen zijn (semi-) orthopedische schoenen de beste oplossing. In dat geval kunt u bij Wassink voetexperts terecht. Onze ervaren orthopedisch schoentechnici zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw hulpvraag.

Onze orthopedische schoenen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bovendien ook modieus. Voor een ruim assortiment orthopedische schoenen volgens de laatste trends en kleuren, werken wij samen met Orthopedie voetexperts en Brigante schoenen. Voor een indruk van de mogelijkheden kunt u kijken op:  Modellen Brigante. Ons doel is dat het samenstellen van een uw schoen niet wordt gezien als een beperking, maar dat het eerder gezien wordt als een privilege.

Wassink voetexperts heeft voor iedereen een oplossing op maat. Victor van der Berg, onze schoentechnicus, werkt samen met onze gespecialiseerde behandelaars aan de perfecte (semi-)orthopedische schoenen voor u! Belt u voor een vrijblijvende voetencheck naar: 088-3456543 of mailt u naar: victor@hallux-groep.nl

Heeft u klachten aan voet, knie, heup of lage rug?

Bel ons vandaag nog voor een afspraak!