Maak een afspraak! 050 501 3016

Therapiezolen

Voor het verlichten of verdwijnen van uw pijnklachten, kunnen therapeutische zolen de juiste oplossing zijn. Uw podotherapeut kan u hierover adviseren.

Kwaliteitszolen

Onze therapeutische zolen zijn losse inlegzolen en ondersteunen de gewrichten, banden en kapsels van de voet. Ze worden op maat gemaakt door onze behandelaars. U zult tijdens het dragen van de therapeutische zolen al snel merken dat u een stuk makkelijker en fijner beweegt. Onze zolen werken het best in combinatie met adequaat schoeisel. De behandelaar zal u hierover adviseren.

Therapeutische zolen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. In sommige gevallen krijgt u er vanuit uw aanvullende verzekering wel een vergoeding voor. De hoogte kan erg verschillen. Vraag ernaar bij uw zorgverzekeraar.

Meer informatie of een afspraak maken

Onze behandelaars analyseren uw klachten en adviseren over oplossingen zoals podotherapeutische zolen. Wilt u graag een afspraak maken? Zoek dan hier naar een locatie bij u in de buurt.

Instructiefilm ingebruikname therapiezolen,

Wanneer u zolen van ons heeft ontvangen, krijgt u in deze instuctiefilm tips om deze op de juiste manier in de schoenen te passen! Durk op op de oranje button.