Maak een afspraak! 050 501 3016

Therapiezolen

Voor het verlichten of laten verdwijnen van uw klachten, kunnen podotherapeutische zolen de juiste oplossing zijn. Uw behandelaar kan u hierover adviseren.

Kwaliteitszolen

Onze therapeutische zolen zijn losse inlegzolen en ondersteunen de gewrichten, banden en kapsels van de voet. Ze worden op maat gemaakt door onze behandelaars. U zult tijdens het dragen van de therapeutische zolen al snel merken dat u een stuk makkelijker en fijner beweegt. Onze zolen werken het best in combinatie met adequaat schoeisel. De behandelaar zal u hierover adviseren.

Therapeutische zolen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. In veel gevallen krijgt u er vanuit uw aanvullende verzekering wel een vergoeding voor. De hoogte kan erg verschillen. Vraag ernaar bij uw zorgverzekeraar of kijk op: https://www.podotherapie.nl/vergoedingen/

Meer informatie of een afspraak maken

Onze behandelaars analyseren uw klachten en adviseren over oplossingen zoals podotherapeutische zolen. Wilt u graag een afspraak maken? Zoek dan hier naar een locatie bij u in de buurt.

Instructiefilm ingebruikname therapiezolen,

Wanneer u zolen van ons heeft ontvangen, krijgt u in deze instuctiefilm tips om deze op de juiste manier in de schoenen te passen! Druk op op de oranje button.