Maak een afspraak! 050 501 3016

De Voetexperts

De podotherapeut of podoloog is tegenwoordig meer dan alleen een "voeten dokter". Hij moet ook over ondernemerskwaliteiten beschikken. Behalve een zorgverlener is de therapeut tegenwoordig ook een zorgondernemer.

Dat geldt ook voor andere voetbehandelaars, zoals  de pedicure en orthopedisch schoenmaker. Hij moet verstand hebben van onder meer financiën, marketing en human resources. Niet iedere voetzorgverlener kan of wil dat. De Voetexperts: https://www.voetexperts.nl/ biedt podotherapeuten en andere voetexperts daarom brede ondersteuning bij hun praktijkvoering.

De Voetexperts is een flexibele formule op het gebied van voetzorg in de breedste zin. Waarbij een centrale rol is weggelegd voor de podotherapeut of podoloog. De Voetexperts faciliteert zelfstandig ondernemers in de voetzorg met diensten en producten op het gebied van de operationele bedrijfsvoering, marketing, ondernemerschap en retail. Hiermee levert de samenwerking meerwaarde op voor de zelfstandige voetspecialist, zijn netwerk én zijn cliënten.

De zorg verandert continu en in een steeds hoger tempo. Denk aan een veranderende opstelling van de zorgverzekeraars, maar ook van de cliënt die steeds kritischer wordt. Regelgeving verandert. Automatisering wordt steeds belangrijker. Zowel op kantoor (zoals het elektronisch patiëntendossier) als in de praktijk (nieuwe technologieën). En een goede online vindbaarheid en profilering is cruciaal.  Als partner van De Voetexperts wij toegang tot een compleet pakket aan management support. Hierdoor krijgen wij meer tijd voor de zorg voor onze cliënten.

Voor meer informatie kunt u kijken op: www.voetexperts.nl

Heeft u klachten aan voet, knie, heup of lage rug?

Bel ons vandaag nog voor een afspraak!